De laatste blog

Bijna drie jaar geleden  startte ik met het schrijven van blogs over LEGO in het onderwijs. In die drie jaar heb ik 150 blogs geschreven. Wat was dat leuk om te doen!  Ik kon op een zeer gemakkelijke manier mijn hoofd leegmaken en mijn ideeën met het internet delen.
Ik had als doel om de wereld te laten weten dat je met het ‘speelgoed’ LEGO heel veel meer kan als je zelf als volwassene meespeelt of het kader bepaalt. Kinderen kunnen zich dan daadwerkelijk gaan ontwikkelen door te spelen.

Is de inspiratie voor deze blog op? Nee, zeker niet! Vind ik het niet meer leuk? Absoluut niet! Ik startte met deze blog voor de hbo+ opleiding die ik toen volgde over innovaties in het onderwijs. Ik stop met het schrijven van deze blog omdat ik tijd vrij moet maken om af te studeren voor de opleiding Master Educational Needs. Deze opleiding volg ik nu 1,5 jaar, het einde is in zicht, maar de komende maanden moet ik hard aan de slag om de opleiding tot een goed einde te brengen.

In deze blog wil ik alle mensen bedanken die de afgelopen jaren mijn blog trouw hebben gevolgd, maar ook de mensen die incidenteel langs hopten op mijn website. Het was leuk om regelmatig positieve reacties te horen en te merken dat mensen iets hadden aan mijn verhalen en ideeën.
Is het nu voor altijd klaar? Zeker niet! Volgend schooljaar volg ik geen opleiding en ik ben behoorlijk slecht in niets doen dus dan zal er zeker een vervolg komen. Waarschijnlijk in een andere vorm en op een andere manier, maar ik heb nog zoveel te vertellen…..

Veel LEGO speel en bouwplezier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s