Mijn LEGO familie

Al eerder schreef ik dat vele kinderen van de school waar ik werk mij de LEGO juf noemen. Afgelopen woensdag vierden wij pakjesavond en besefte ik mij dat ik leef in een LEGO familie. En ik ben er enorm trots op!

20181205_150437

Pakjesavond vier ik ieder jaar met mijn man en zoon en mijn ouders. Ieder jaar spreek ik met Sinterklaas de verlanglijstjes door zodat hij voor al mijn familieleden een mooi pakje kan kopen. Dit jaar had iedereen een LEGO cadeautje op zijn lijstje staan. Jaimey was dolblij met zijn LEGO star wars en City setjes. Mijn man ging dit jaar voor LEGO X BOX games en de Sint maakt mij het meest blij met LEGO kerstsetjes.

20181205_150620

Verrassend dit jaar waren mijn ouders die ook allebei graag iets wilden krijgen om in elkaar te bouwen. Mijn vader is al langer LEGO fan en is vooral geïnteresseerd in LEGO Architecture sets van landen waar hij op vakantie is geweest. Mijn moeder is een nieuwe LEGO fan, zij ontdekte pas de afgelopen maanden dat ze het ook wel erg leuk vindt om een LEGO set in elkaar te bouwen. Af en toe helpt ze Jaimey met een set en laatst heeft ze het huis van de kerstman in elkaar gezet voor op onze kersttafel. Mijn ouders kregen dit jaar allebei een LEGO autotje uit de Creator lijn voor in de kast op hun slaapkamer.

20181205_152723Gister namen we mijn ouders mee naar een LEGO beurs van onze club, de Bouwsteen. Als een echte LEGO familie liepen we er rond, bekeken de bouwwerken van clubleden en deden we stiekem alvast wat aankopen voor de verjaardag van Jaimey (duurt nog bijna 3 maanden). Zo zie je maar weer, LEGO verbindt niet alleen bouwsteentjes, maar ook familieleden.

Veel LEGO bouwplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s