LEGO zoeken in het boek Sinterklaas

Ieder jaar zodra de Sinterklaasperiode begint komt het boek ‘Sinterklaas’ van Charlotte Dematons bij ons uit de kast. Het boek biedt uren kijkplezier met prachtig gekleurde platen waar je nooit op uitgekeken raakt. In het boek staan geen letters dus je kan telkens je eigen verhaal vertellen, de verhalen zijn oneindig omdat er zoveel kleine details in het boek getekend zijn kan je blijven vertellen.

Het boek begint in Spanje bij het huis van Sinterklaas, waar Sint en zijn pieten voorbereidingen treffen voor het grote feest in Nederland.
20181121_091828Op de tweede pagina zie je dat de vrachtwagen van LEGO het landgoed van Sinterklaas oprijdt. Wij vertellen hier altijd aan onze zoon dat zijn cadeautjes door deze vrachtwagen bij de Sint worden gebracht. Sint besteld de favoriete LEGO setjes van Jaimey natuurlijk bij LEGO zelf!

20181121_091939

Vervolgens nemen we een kijkje in het huis van Sint. Op de inpakafdeling zie je kastenvol met cadeautjes en natuurlijk is er een speciale hoek voor LEGO bouwsetjes waar een Piet klaar staat om de cadeautjes van jaimey in te pakken.
20181121_092025

Ook Pieten zijn dol op LEGO en tijdens het vullen van de schoentjes lopen ze wel eens langs een speelgoedwinkel. Natuurlijk zoeken de pieten dan in de etalages naar de nieuwste LEGO setjes.

Veel LEGO zoekplezier!

 

Plaats een reactie