Makkelijk sorteren en opbergen

Bij ons komt de postbode de pakketjes altijd brengen rond etenstijd. Als wij een LEGO pakketje binnen krijgen kunnen we niet wachten om te beginnen met bouwen. Als we dan gaan eten ligt de tafel vol met LEGO. We waren al een tijdje op zoek naar een oplossing hiervoor, bijvoorbeeld grote dienbladen die je gemakkelijk weg kan zetten zodat de tafel vrij is om te eten. We gingen het winkelcentrum en bij de action vonden we de perfecte oplossing!

In deze transparante plastic bak zitten twee oranje bakjes en drie kleinere groene bakjes. Hieronder drie manieren waarop je de bak kunt gebruiken voor jouw LEGO:

  1. Bij het bouwen van een nieuwe set.

2. Bij het opruimen van je LEGO onderdelen. Wij sorteren ze voor in deze bak, waarna de onderdelen sneller opgeruimd zijn in onze LEGO kamer.

20180505_0841113. Bij het verzamelen van een nieuwe set. Sommige sets zijn niet meer in de winkel verkrijgbaar, maar willen we wel heel graag aan onze verzameling toevoegen. Op internet downloaden we dan de beschrijving en we gaan op zoek naar de onderdelen. Deze bak is de ideale manier om deze onderdelen te bewaren.

20180525_160721.jpg

Natuurlijk kan je de bak ook heel goed gebruiken om jouw favoriete LEGO onderdelen mee te nemen, op visite of op vakantie.

Veel LEGO bouwplezier!

Plaats een reactie